Suprug bio nasilan

Prije skoka u rijeku Alma vidjela slike ljubavnice (18)! Majka skočila sa troje djece

  • Izvor: Mondo.ba
  • 06.05.2024. 16:16

Policija u Albaniji i dalje traga za Almom A. (39) koja je sa troje male djece skočila u reku Bojanu, pronađeno je u subotu uveče tijelo djevojčice (9) u vodi, a suprug Еrgiz A. (31) je uhapšen zbog optužbi za nasilje u porodici. Kako piše "Vox news", Alma je prije nestanka vidjela u telefonu supruga fotografije i snimke njegove osamnaestogodišnje ljubavnice.

Nije poznato ime ljubavnice Еrgiza osim inicijala A. kako je upisana u njegovom telefonu. Sestra Alme, Genta, je policiji ispričala da je on bio nasilan prema supruzi i deci, čak je navela da ih je silovao zbog čega je Alma uzela djecu i pobegla.

U međuvremenu, dok traje potraga za Almom i još dvoje djece, otkriveno je da je ona navodno iz osvete skočila u rijeku Bojanu. Povela je sa sobom i djecu jer je Еrgiz njoj otkrio da planira da kući dovede ljubavnicu.

"Rekao sam svojoj ćerki, gledaš u čoveka koji te više ne voli. Pusti ga da živi svoj život a ti gledaj sebe. Rekla mi je da takvu odluku nije mogla da donese jer mi nismo takva porodica. Mi smo učeni da umremo sa partnerom kojeg smo izabrali. Ovakve priče se obično ne završavaju dobro", rekao je otac Alme, Azem Bušati.

Potresni prizori na mjestu gdje je majka sa troje djece skočila u rijeku

Potresni prizori na mjestu gdje je majka sa troje djece skočila u rijeku

Sestra Alme je otkrila policiji da je Еrgiz bio nasilan prema supruzi i djeci. Prema njenim riječima, često joj je prijetio da "djeca nisu njena".

"Odvedi moju djecu i ubiću te", govorio je Еrgiz svojoj supruzi Almi.

Sestra Alme je potom ispričala kako je saznala za nestanak sestre. Sve se dogodilo u srijedu 1. maja u večernjim časovima.

Danka Ilić bi danas slavila 2. rođendan: Umjesto veselja, ne mogu da nađu tijelo ni nakon 40 dana

Danka Ilić bi danas slavila 2. rođendan: Umjesto veselja, ne mogu da nađu tijelo ni nakon 40 dana

"Еrgiz me zvao u 10 uveče 1. maja i pitao me da li je moj brat odvezao Almu do Duresa. Pitala sam ga zašto Alma nije kod kuće. Rekao mi je da nije kod kuće nakon čega sam odmah pozvala svog brata, a javio mi se nećak koji je rekao da im Alma nije dolazila. Zvala sam brata ali mu je telefon bio isključen. Nikada se nije dogodilo da se ona i ja toliko dugo ne čujemo. Samo tog dana smo se čule kraće nego inače", ispričala je Genta.

(Mondo)

Pratite nas i putem Vibera