Putin čestitao rođendan kadirovu

  • 05.10.2020. 21:57

Ruski predsjednik Vladimir Putin čestitao je danas rođendan predsjedniku Čečenije Ramzanu Kadirovu, a stanovnicima Groznog poželio sve najbolje povodom Dana grada.

Putin je ovu čestitku uputio tokom onlajn razgovora sa nastavnicima i studentima pedagoških univerziteta koji je održan povodom Svjetskog dana prosvjetnih radnika koji se, takođe, obilježava danas, prenosi "Ruska gazeta".

Ruski predsjednik iskoristio je tu priliku da čestita rođendan Kadirovu, koji je danas napunio 44 godine, i Dan grada stanovnicima Groznog.

"Želim vam uspjeh, danas su zdravlje i blagostanje veoma značajni", dodao je on.

Čestitku Kadirovu danas je u ime ruskog moto-kluba "Noćni vukovi" uputio vođa klube Aleksandar Zaldastanov Hirurg, koji je poželio čečenskom lideru, a gradu Groznom procvat i uspjeh.

"Naše bratstvo vidi u tebi heroja, vidi tvoju volju i tu žrtvenu snagu, koja uključuje bezuslovnu ljubav ka narodu, odanost predsjedniku i našoj dragoj Rusiji, za koju si spreman da daš život", naveo je Zaldastanov u čestitki koju je objavio na svom "Fejsbuk" profilu i dodao da "Noćni vukovi" mnogo cijene taj osjećaj kod Kadirova.
 

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R) (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda. Priča prati stjuarte, stjuardese, mehaničare i pilota imaginarne aviokompanije.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?