"Sjećamo se sudbine onih koji su slali vojsku"

Putin o slanju NATO trupa u Ukrajinu: Imamo oružje koje može da uništava ciljeve na njihovoj teritoriji!

  • Izvor: ATV
  • 29.02.2024. 13:33

Na Zapadu su počeli da govore o slanju vojnih kontingenata NATO u Ukrajinu, ali mi se sjećamo sudbine onih koji su slali kontingente na teritoriju naše zemlje", rekao je predsjednik Rusije Vladimir Putin u obraćanju Federalnoj skupštini.

"Ali, mi se sjećamo sudbine onih koji su slali kontingente na teritoriju naše zemlje. Sada će posljedice po one koji bi krenuli u intervenciju biti daleko tragičnije. Oni moraju da shvate da i mi imamo oružje koje može da uništava ciljeve na njihovoj teritoriji. To su ljudi koji nisu prošli kroz teška iskušenja. Oni su zaboravili šta je rat. Oni misle da je to crtani film", rekao je Putin.

Putin: Besmislice da će Rusija napasti Еvropu - Zapad misli da je rat crtani film!

Putin: Besmislice da će Rusija napasti Еvropu - Zapad misli da je rat crtani film!

Putin je poručio da Rusija nikome neće dozvoliti da se miješa u njene unutrašnje stvari.

Putin: Ruske nuklearne snage u stanju pune borbene gotovosti

Putin: Ruske nuklearne snage u stanju pune borbene gotovosti

"Tzv. Zapad, sa svojim kolonijalnim navikama i običajem da po cijelom svijetu raspiruje nacionalne sukobe, nastoji ne samo da blokira naš razvoj. Umjesto Rusije njima je potrebna zavisan, odumirući prostor gdje mogu da rade šta god hoće. Oni bi da sa Rusijom urade isto ono što su uradili u mnogim dijelovima svijeta, uključujući Ukrajinu; da unesu među nas razdor i da nas oslabe iznutra. Ali, preračunali su se - to je danas potpuno očigledno - suočili su se sa čvrstim stavom i odlučnošću našeg multinacionalnog naroda. Predstavnici raznih etničkih grupa, kultura, konfesija na djelu su pokazali da je jedinstvo našeg naroda kolosalna snaga koja sve pobjeđuje", rekao je ruski predsjednik.


Pratite nas i putem Vibera

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:30 Serija: Red Rok

    Serija: Red Rok