"Сјећамо се судбине оних који су слали војску"

Путин о слању НАТО трупа у Украјину: Имамо оружје које може да уништава циљеве на њиховој територији!

  • Извор: АТВ
  • 29.02.2024. 13:33

На Западу су почели да говоре о слању војних контингената НАТО у Украјину, али ми се сјећамо судбине оних који су слали контингенте на територију наше земље", рекао је предсједник Русије Владимир Путин у обраћању Федералној скупштини.

"Али, ми се сјећамо судбине оних који су слали контингенте на територију наше земље. Сада ће посљедице по оне који би кренули у интервенцију бити далеко трагичније. Они морају да схвате да и ми имамо оружје које може да уништава циљеве на њиховој територији. То су људи који нису прошли кроз тешка искушења. Они су заборавили шта је рат. Они мисле да је то цртани филм", рекао је Путин.

Путин: Бесмислице да ће Русија напасти Европу - Запад мисли да је рат цртани филм!

Путин: Бесмислице да ће Русија напасти Европу - Запад мисли да је рат цртани филм!

Путин је поручио да Русија никоме неће дозволити да се мијеша у њене унутрашње ствари.

Путин: Руске нуклеарне снаге у стању пуне борбене готовости

Путин: Руске нуклеарне снаге у стању пуне борбене готовости

"Тзв. Запад, са својим колонијалним навикама и обичајем да по цијелом свијету распирује националне сукобе, настоји не само да блокира наш развој. Умјесто Русије њима је потребна зависан, одумирући простор гдје могу да раде шта год хоће. Они би да са Русијом ураде исто оно што су урадили у многим дијеловима свијета, укључујући Украјину; да унесу међу нас раздор и да нас ослабе изнутра. Али, прерачунали су се - то је данас потпуно очигледно - суочили су се са чврстим ставом и одлучношћу нашег мултинационалног народа. Представници разних етничких група, култура, конфесија на дјелу су показали да је јединство нашег народа колосална снага која све побјеђује", рекао је руски предсједник.


Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.