"Rusija se nalazi u teškom periodu svoje istorije"

Putin otkrio: Od raspada SSSR-a žele samo jednu stvar!

  • 02.04.2024. 17:48

Rusija se nalazi u teškom periodu svoje istorije, od raspada SSSR-a nedobronamjernici su željeli da je unište i potčine, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin.

"Rusija se, kao što znamo, nalazi u teškom periodu svoje istorije. To je svima jasno. Nakon raspada SSSR-a, naši geopolitički nedobronamjernici su, naravno, postavili sebi cilj da unište to što je još preostalo od istorijske Rusije. Odnosno da se završi raspad njenog jezgra, Rusije, Ruske Federacije i da se to što je preostalo podredi njihovim geopolitičkim interesima“, rekao je Putin.

On je naglasio da o tome govore i bivši direktor FSB i sekretar Savjeta bezbjednosti.

Kako je istakao, Rusiju su smatrali slabom karikom, ali su shvatili da su pogrešili.

„Očigledno je neko smatrao da je naša država slaba karika, prevario se i, po mom mišljenju, mnogi su već shvatili da greše. To se nikada nije desilo, niko nije uspio u tome i neće se desiti. Niko neće uspjeti u tome. Ovo je očigledna, apsolutno tačno“, rekao je Putin.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.