Ruski predsjednik

Putin potpisao dekret o suspenziji INF-a

  • 04.03.2019. 15:52

Ruski predsjednik Vladimir Putin potpisao je dekret kojim suspenduje učešće Rusije u Sporazumu o nuklearnim raketama srednjeg dometa /INF/ sa SAD, saopšteno je iz Kremlja, javila je "Raša tudej".

Ovaj potez uslijedio je nakon što su takvu odluku donijele SAD, koje su obaviještene o toj odluci. 

U dekretu iz Kremlja se navodi da bi sporazum mogao biti ponovo aktuelizovan ako SAD eliminišu ranija kršenja svojih obaveza. 

Rusija je prošlog mjeseca najavila da će suspendovati sporazum sa SAD nakon što je Vašington rekao da će se povući zbog navodnog kršenja sporazuma od strane Moskve. 

Putin je naredio suspenziju sporazuma dok Vašington ne prekine da ga krši i naložio Ministarstvu spoljnih poslova da obavijesti potpisnike sporazuma o potezu Rusije.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?