Milvoki

Radnik pivare dobio otkaz pa uletio i pobio sedmoro ljudi!

  • 27.02.2020. 07:55

U jednoj pivari u Milvokiju došlo do pucnjave. Lokalni mediji javljaju kako je došlo do pucnjave u zgradi Molson Korsa u kojoj je ubijeno sedam osoba.

Kako javlja ABC, muškarac koji je pucao po pivari je bivši radnik. Kako su im otkrili izvori iz policije, muškarac je otpušten tokom dana, a onda se vratio u pivaru s pištolje.

Upucao je najmanje osam osoba, čije stanje policija nije otkrila,a napadač je mrtav, nije precizirano da li ga je upucala policija ili se sam ubio.

Kompanija  koja se bavi proizvodnjom piva, krajem septembra su najavili da će da  zatvore poslovnicu u Denveru i premjeste stotine radnika u Miloki. Na terenu je velik broj policajaca, specijalaca, oklopnih vozila ali i vozila hitne pomoći. 

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R) (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda. Priča prati stjuarte, stjuardese, mehaničare i pilota imaginarne aviokompanije.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom