Obračun na plaži

Srpski bajker u središtu pucnjave u Grčkoj: Tri osobe povrijeđene

  • Izvor: Telegraf
  • 01.09.2021. 20:50

Srbin se navodno našao usred pucnjave na plaži, u kojoj su povrijeđene tri osobe, u okolini mjesta Nea Parmosa u Grčkoj.

Na Fejsbuk grupi "Live from Greece" o pucnjavi je pisala Ivana, koja se takođe nalazi u tom ljetovalištu.

"Jedan naš član se našao na plaži u okolini Nea Peramosa, gdje se u jednom od barova upravo odigrao obračun mafije (rafalnom paljbom). Troje ljudi je povrijeđeno, niko nije nastradao. U slučaju da čujete ovu vijest, a da je neko vaš tamo da znate da su svi turisti bezbjedni, povrijeđeni su iz bara. Ovaj član je bajker, pa je sam bio na plaži", napisala je ona.

Incident se dogodio u baru na plaži, a policija je pokrenula potragu i postavila blokadu kako bi locirala počinioce, prenosi "kavalapost.gr".

Lokalni mediji prenose da su povrijeđeni kolima hitne pomoći EKAB -a prevezeni u bolnicu u Kavali.

Prema najnovijim informacijama, jedan od trojice povrijeđenih je u kritičnom stanju, a uzrok obračuna zasad nije poznat.

Prema informacijama "Centra TV", 4 vozila hitne pomoći Nacionalnog centra za hitne slučajeve i jake policijske snage su u veoma kratkom roku bile na licu mjesta, prenosi "Telegraf.rs".

Tagovi:
  • 20:10 Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

    '''Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

  • 21:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Red Rok (12+)

    ''''Red Rok' je irska kriminalistička serija u režiji Petera MkKena koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rok u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:15 Noćni program

    Noćni program