Odbacio optužbe

Tramp: Ne mogu dobiti pošteno suđenje u Njujorku

  • Izvor: SRNA
  • 31.03.2023. 11:03

Bivši predsjednik SAD Donald Tramp izjavio je da ne može dobiti pošteno suđenje u Njujorku, nakon što je Tužilaštvo Menhetna pokrenulo sudski postupak protiv njega.

"Oni su samo iznijeli ove lažne, korumpirane i sramne optužbe protiv mene, jer ja stojim uz američki narod, a znaju da ja ne mogu dobiti pošteno suđenje u Njujorku", napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži "Truth social".

Pozivajući se na neimenovane izvore, Si-En-En je objavio da se Tramp suočava sa 34 tačke optužnice povezane sa falsifikovanjem poslovne evidencije i da se očekuje da se bivši predsjednik pojavi pred sudom u utorak, 4. aprila.

Očekuje se da će okružni tužilac u Menhetnu Alvin Brag pregovarati o potencijalnoj predaji Trampa. Ukoliko Tramp pristane da se preda, biće fotografisan i uzeće se njegovi otisci u instituciji države Njujork.

Okružno tužilaštvo ispituje navodnu ulogu Trampa u zataškavanju i plaćanju ćutanja porno glumice Stormi Danijels tokom predsjedničkih izbora u SAD 2016. godine. Tramp je odbacio optužbe da je imao aferu sa Danijelsovom.

Tagovi:
  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:30 Serija: Red Rok

    Serija: Red Rok