Sankt Peterburg

Trenutak pada u vodu: Autobus pun putnika završio u rijeci

  • Izvor: Kurir
  • 10.05.2024. 15:17

U Sankt Peterburgu je autobus sa ljudima pao sa Pocelujevskog mosta u rijeku Mojku, saopštila je pres-služba regionalnog štaba ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

"Danas, oko jedan sat po podne, policija je primila dojavu da je putnički autobus pao sa mosta u rijeku Mojku u ulici Bolšaja Morska, u U trenutku vanredne situacije u vozilu se nalazilo 15 ljudi“, navodi se u izvještaju.

Sudeći prema snimku koji je dostavio izvor RIA Novosti, vozač autobusa je izgubio kontrolu, zabio se u nekoliko automobila i pao sa mosta.

Sada stručnjaci hitne pomoći izvlače ljude iz vode.

Tri najpametnija horoskopska znaka

Tri najpametnija horoskopska znaka

Kako je pojasnio gradski guverner Aleksandar Beglov , nastradalima se pruža hitna pomoć. Na licu mjesta rade spasioci, Hitna pomoć, kao i zaposleni u gradskoj upravi i odboru za zdravstvo.

Tužilaštvo Sankt Peterburga prati rasvjetljavanje svih okolnosti incidenta.

Kako pišu RIA Novosti, od 15 putnika koji su se nalazili u autobusu, četvoro je mrtvih, dok je se još četvoro bore za život.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program