Istanbul

Turčin osuđen na godinu dana zatvora zbog prebijanja srpske manekenke!

  • Izvor: Tanjug
  • 28.10.2021. 16:24

Turski producent Čagrij Tortopu (46) osuđen je na godinu dana zatvora zbog prebijanja srpske manekenke Tanje Ðukić (26), u junu 2019. godine u Istanbulu, javlja Tanjug.

Podsjetimo, Tanja i on stupili su u vezu dok je ona kao model radila u Turskoj.

Tanja je ranije ispričala da je pretučena u stanu u kojem su zajedno živjeli u naselju Ortakoj u Istanbulu. Istakla je da je razlog njegovog napada bila ljubomora, a Turčin je tvrdio da ništa od toga nije istina.

- Dosta sam ćutao, jer nisam želio da povrijedim bolesnu osobu, ali ona ne ostavlja mene na miru, kao ni moju vjerenicu, nakon 6 mjeseci kada je vidjela da sam zaprosio svoju djevojku. Njeno ime je Nikolina Baljak, možete da koristite i njeno ime u ovom slučaju, gdje sam ja opravdao sebe. Kada sam zaprosio svoju novu djevojku, ona je opet napala - pričao je sada osuđeni nasilnik Čagri, u oktobru 2019. godine.

- To su sve njene laži, možete vidjeti u izvještaju psihologa šta su sve rekli za nju, psihologa iz Šapca koji joj je prepisao i lijekove. Ona traži samo pažnju. Kad sam zaprosio svoju djevojku, ona je sutradan odmah izjavila da sam došao u Srbiju da naudim njenoj familiji, ali ja sam došao samo u Novi Sad zbog svoje (sada) vjerenice - objasnio je 2019. Čagrij.

Manekenka je, s druge strane, svojevremeno izjavila kako strahuje za svoju porodicu, tvrdeći kako im je Čagrij "prijetio" i da je "psihopata", zbog čega je svoje najbliže upozorila na njega.

- Preko prijatelja mi je poslao poruku da ću zažaliti što pravim šou u njegovoj državi - izjavila je tada Đukićeva.

  • 20:00 Lutrija RS, Loto

    Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

  • 20:10 Еmisija: Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:45 ATV intervju

    ''ATV intervju

  • 21:15 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Aviondžije

    Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.