ATV

Istanbul

Turčin osuđen na godinu dana zatvora zbog prebijanja srpske manekenke!

  • Izvor: Tanjug
  • 28.10.2021. 16:24

Turski producent Čagrij Tortopu (46) osuđen je na godinu dana zatvora zbog prebijanja srpske manekenke Tanje Ðukić (26), u junu 2019. godine u Istanbulu, javlja Tanjug.

Podsjetimo, Tanja i on stupili su u vezu dok je ona kao model radila u Turskoj.

Tanja je ranije ispričala da je pretučena u stanu u kojem su zajedno živjeli u naselju Ortakoj u Istanbulu. Istakla je da je razlog njegovog napada bila ljubomora, a Turčin je tvrdio da ništa od toga nije istina.

- Dosta sam ćutao, jer nisam želio da povrijedim bolesnu osobu, ali ona ne ostavlja mene na miru, kao ni moju vjerenicu, nakon 6 mjeseci kada je vidjela da sam zaprosio svoju djevojku. Njeno ime je Nikolina Baljak, možete da koristite i njeno ime u ovom slučaju, gdje sam ja opravdao sebe. Kada sam zaprosio svoju novu djevojku, ona je opet napala - pričao je sada osuđeni nasilnik Čagri, u oktobru 2019. godine.

- To su sve njene laži, možete vidjeti u izvještaju psihologa šta su sve rekli za nju, psihologa iz Šapca koji joj je prepisao i lijekove. Ona traži samo pažnju. Kad sam zaprosio svoju djevojku, ona je sutradan odmah izjavila da sam došao u Srbiju da naudim njenoj familiji, ali ja sam došao samo u Novi Sad zbog svoje (sada) vjerenice - objasnio je 2019. Čagrij.

Manekenka je, s druge strane, svojevremeno izjavila kako strahuje za svoju porodicu, tvrdeći kako im je Čagrij "prijetio" i da je "psihopata", zbog čega je svoje najbliže upozorila na njega.

- Preko prijatelja mi je poslao poruku da ću zažaliti što pravim šou u njegovoj državi - izjavila je tada Đukićeva.