Kolin Ček

Ubio čovjeka pa mu pojeo uho i očnu jabučicu, policija ga zatekla pored žrtve

  • Izvor: Agencije
  • 02.05.2024. 18:25

Pomahnitali kanibal Kolin Ček (29) uhvaćen je kako jede meso sa lica muškarca nakon što mu je pojeo uho i očnu jabučicu. Prethodno ga je usmrtio na parkingu Seven-Еleven u Las Vegasu, saopštila je policija.

Ček (29) je optužen za ubistvo nakon što ga je policija pronašla u krvavoj odjeći kako kleči iznad unakažene glave svoje žrtve u Las Vegasu.

Zastrašujuće radarske slike: Pogledajte kretanje nevremena

Zastrašujuće radarske slike: Pogledajte kretanje nevremena

Beskućnik je policiji priznao da je „koristio zube da jede žrtvinu očnu jabučicu i uho“, navedeno je u izvještaju o hapšenju kanibala.

"Djelovao je paranoično"

Ček je juče izveden pred sud u Las Vegasu, gdje je pravio bizarne izraze lica, a njegov advokat je tvrdio da je “previše lud da bi mu se sudilo”.

Svjedoci su u nedjelju u 4.44 ujutru pozvali Hitnu pomoć nakon što su vidjeli Čeka kako ruši čovjeka, identifikovanog kao Kenet Braun na zemlju. On je „lupao Braunovom glavom o beton, djelovao je paranoično, vrištao je i vikao“.

Policija je navela da je Ček ubio Brauna tako što je više puta udario njegovom glavom o beton. Nesrećni čovjek preminuo je uslijed teških povreda glave.

Tvrdio da je "bio zaposjednut"

Ček je kasnije detektivima rekao da je beskućnik i da nije spavao pet noći zaredom, jer ga je “nešto zaposjedalo”. Navodno je tvrdio da ga je Braun “napao” i mislio je da se bori protiv duha, ali mu je “pomogla viša sila da pobijedi”. On je, takođe, naveo da su mu glasovi koje je čuo rekli da ubije osobu po imenu Drajk, koju nije poznavao i mislio je da je to zapravo Braun.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:15 Еmisija: Narod Priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela, o njihovoj svakodnevici i borbi za očuvanje pravih vrijednosti, marljivom radu, vjeri, i ljubavi prema njihovoj i našoj, otadžbini.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.