Колин Чек

Убио човјека па му појео ухо и очну јабучицу, полиција га затекла поред жртве

  • Извор: Агенције
  • 02.05.2024. 18:25

Помахнитали канибал Колин Чек (29) ухваћен је како једе месо са лица мушкарца након што му је појео ухо и очну јабучицу. Претходно га је усмртио на паркингу Севен-Елевен у Лас Вегасу, саопштила је полиција.

Чек (29) је оптужен за убиство након што га је полиција пронашла у крвавој одјећи како клечи изнад унакажене главе своје жртве у Лас Вегасу.

Застрашујуће радарске слике: Погледајте кретање невремена

Застрашујуће радарске слике: Погледајте кретање невремена

Бескућник је полицији признао да је „користио зубе да једе жртвину очну јабучицу и ухо“, наведено је у извјештају о хапшењу канибала.

"Дјеловао је параноично"

Чек је јуче изведен пред суд у Лас Вегасу, гдје је правио бизарне изразе лица, а његов адвокат је тврдио да је “превише луд да би му се судило”.

Свједоци су у недјељу у 4.44 ујутру позвали Хитну помоћ након што су видјели Чека како руши човјека, идентификованог као Кенет Браун на земљу. Он је „лупао Брауновом главом о бетон, дјеловао је параноично, вриштао је и викао“.

Полиција је навела да је Чек убио Брауна тако што је више пута ударио његовом главом о бетон. Несрећни човјек преминуо је услијед тешких повреда главе.

Тврдио да је "био запосједнут"

Чек је касније детективима рекао да је бескућник и да није спавао пет ноћи заредом, јер га је “нешто запосједало”. Наводно је тврдио да га је Браун “напао” и мислио је да се бори против духа, али му је “помогла виша сила да побиједи”. Он је, такође, навео да су му гласови које је чуо рекли да убије особу по имену Драјк, коју није познавао и мислио је да је то заправо Браун.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина