SAD

Umjesto svadbe organizovana sahrana: Tragična ljubavna priča ledi krv u žilama

  • Izvor: B92
  • 20.02.2024. 12:25

Heter Moser iz Konektikata udala se za ljubav svog života, Dejvida Mosera, dok se borila sa rakom dojke. Vjenčanje je održano 22. decembra, a samo 18 sati kasnije Heter je preminula u 31. godini.

Heter i Dejvid su se upoznali 2015. godine na časovima svinga i ubrzo su shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Planirao je da je zaprosi 23. decembra 2016., ali tog dana su saznali da ona ima rak dojke.

Dejvid je riješio da ostane sa njom i da je podrži u njenoj borbi sa opakom bolešću.

Na jesen 2017. godine, rak se proširio na mozak, ostavljajući Heter u veoma teškom stanju.

Konte dugo bez posla, želi u Njemačku?

Konte dugo bez posla, želi u Njemačku?

Iako su prvobitno planirali vjenčanje za 30. decembar 2017., ljekari su predložili da to obave ranije i vjenčanje se dogodilo u bolnici uz prisustvo najbližih.

Na dan koji je trebao da bude jedan od najsrećnijih dana u njihovom životu, održana je Heterina sahrana.

Nosila je masku za kiseonik dok je izgovarala sudbonosno "da".

Fotografije vjenčanja koje je zabilježila Heterina deveruša Kristina Karas, postale su potresan prikaz ove tragične ljubavne priče.

"Gubili smo je dok smo svi stajali i razmišljali o tome da se držimo, jer to je bilo to... Ono što smo vidjeli, što nam je davala, što je davala njemu, bilo je posljednje od onoga što je ona bila", rekla je Kristina Karas.

Rijaliti šou Rame Isaka kroz estradizaciju javnih funkcija, holivudska drama za bh. tržište

Rijaliti šou Rame Isaka kroz estradizaciju javnih funkcija, holivudska drama za bh. tržište

Heterina hrabrost i ljubav koju je osjećala prema Dejvidu ostaviće neizbrisiv trag u srcima onih koji su je poznavali, piše cbsnews.

(b92)

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?