Pronađene u bordelu!

Užas u Beču: Ubijene tri žene!

  • 24.02.2024. 13:11

Tri žene pronađene su mrtve od uboda nožem u bordelu u Beču, a muškarac (27) uhapšen je nedugo nakon zločina, saopštio je portparol bečke policije.

Prema informacijama njemačkog Bilda, trostruko ubistvo dogodilo se sinoć oko 21 sat. Svjedok je prijavio tragove krvi ispred kuće u ulici Еngertštrase u 20. bečkom okrugu Brigitenauu.

U javnoj kući, policajci su na podu pronašli tijela tri žene, po svemu sudeći Azijatkinje. Portparol policije kaže da su zadobile velike posjekotine i ubode nožem. Žene su vjerovatno radile u javnoj kući, ali su takođe bile dostupne za posjete hotelima i kući.

Neposrednom potragom za počiniocem, policija je pratila tragove krvi i pronašla 27-godišnjaka koji se sa nožem skrivao u žbunju u obližnjem parku. Prema saznanjima Bilda, muškarac je Avganistanac koji je zatražio azil u Austriji 2022. godine.

Bordel u kojem su pronađena tijela nalazi se u 20. bečkom okrugu Brigitenauu, koji se, kako navodi britanska agencija, smatra jednim od najsiromašnijih.

Prema informacijama austrijskog portal OЕ24.at“, osumnjičeni je uhvaćen sa mnogo posjekotina koje su vjerovatno nastale dok su se žrtve branile. Policajci su osumnjičenog morali da savladaju elektrošokerom.

(Informer)


Pratite nas i putem Vibera