Пронађене у борделу!

Ужас у Бечу: Убијене три жене!

  • 24.02.2024. 13:11

Три жене пронађене су мртве од убода ножем у борделу у Бечу, а мушкарац (27) ухапшен је недуго након злочина, саопштио је портпарол бечке полиције.

Према информацијама њемачког Билда, троструко убиство догодило се синоћ око 21 сат. Свједок је пријавио трагове крви испред куће у улици Енгертштрасе у 20. бечком округу Бригитенауу.

У јавној кући, полицајци су на поду пронашли тијела три жене, по свему судећи Азијаткиње. Портпарол полиције каже да су задобиле велике посјекотине и убоде ножем. Жене су вјероватно радиле у јавној кући, али су такође биле доступне за посјете хотелима и кући.

Непосредном потрагом за починиоцем, полиција је пратила трагове крви и пронашла 27-годишњака који се са ножем скривао у жбуњу у оближњем парку. Према сазнањима Билда, мушкарац је Авганистанац који је затражио азил у Аустрији 2022. године.

Бордел у којем су пронађена тијела налази се у 20. бечком округу Бригитенауу, који се, како наводи британска агенција, сматра једним од најсиромашнијих.

Према информацијама аустријског портал ОЕ24.ат“, осумњичени је ухваћен са много посјекотина које су вјероватно настале док су се жртве браниле. Полицајци су осумњиченог морали да савладају електрошокером.

(Информер)


Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:50 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.