Rusija

Zelenski raskomadao ljubavnicu, Putin ga pomilovao

  • Izvor: Agencije
  • 29.09.2023. 08:24

Predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin pomilovao je osuđenog ubicu Dmitrija Zelenskog (41) zbog njegovog doprinosa "vojnoj akciji" u Ukrajini, piše “Metro“.

Zelenski je osuđen na 11 godina zatvora jer je na posebno okrutan način ubio svoju ljubavnicu, 27-godišnju Tatjanu Melehinu.

Naime, Zelenski ju je zadavio, samljeo u mlinu za meso te zatim njene ostatke bacio u toalet.

Policija je kasnije rekla da je slučaj zgrozio i najiskusnije detektive.

“On je nije samo raskomadao. On je njene kosti odvojio od njenih mišića i napravio mljeveno meso”, rekao je izvor za “Metro”.

“Zatim je to mljeveno meso bacio u toalet i povukao vodu. Kosti je bacio u rijeku. Tako je htio prikriti ubistvo koje je počinio”, dodao je izvor.

Kada je njegova supruga saznala da je Melehina mrtva rekla je:

“Ne znam šta da vam kažem… Nisam znala da može biti tako okrutan”.


Majka troje djece pronađena mrtva

Majka troje djece pronađena mrtva

Dmitrijeva majka Galina potvrdila je “Metrou” da je njen sin pomilovan i pušten iz zatvora.

“Moj je sin u rat otišao iz mnogo razloga. Želio se iskupiti za ono što je napravio”, rekla je Galina Zelenska, prenosi "Fer portal".

Zelenski je jedan od više hiljada zatvorenika koje je pokojni šef plaćeničke vojske Vagner Jevgenij Prigožin izvukao iz zatvora i poslao na frontove širom Ukrajine.

Prigožin je u junu rekao da će se 32 hiljade unovačenih zatvorenika u Rusiju vratiti bez kriminalnih dosjea.

“Metro” piše da su bivši zatvorenici koji su se u Ukrajini borili kao članovi Vagner po povratku u Rusiju počinili gnusne zločine poput silovanja i ubistava.


Oksana Melehina, sestra ubijene Tatjane, zgrozila se kada je saznala da će Zelenski biti pomilovan i pušten na slobodu.

“Sud je našoj porodici rekao da će nam biti javljeno gdje se on nalazi i gdje se kreće. Međutim, ništa nam nije rečeno. Moj se otac obratio sudu, ali nije dobio nikakav odgovor”, dodala je Oksana Melehina.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.