Užas na aerodromu

Ženi pokretne stepenice uhvatile nogu, morali je odsjeći na mjestu

  • Izvor: Mondo.rs
  • 29.06.2023. 17:26

Tajlanđanka (57) je izgubila nogu nakon što ju je povukla pokretna traka na aerodromu u Bangkoku.

Užasna nesreća desila se danas oko 8.30 ujutru kada je žena planirala da poleti sa međunarodnog aerodroma Don Muang za provinciju Nakon Si Tamarat u Tajlandu.

U šokantnoj nesreći spotakla se o svoj ružičasti kofer i noga joj se zaglavila u mehanizmu pokretne trake, koji joj je pokidao mišiće, tetivu i kost.

Užasnuti prolaznici pokušavali su da stisnu prekidač za hitne slučajeve dok je mašina nastavila da kida mišiće, tetivu i kost udova.

Tamošnji medicinski tim je na kraju morao da joj odsiječe lijevu nogu iznad koljena, da bi je oslobodili iz pokretne trake, kažu zvaničnici aerodroma. Zatim je prebačena u bolnicu u prijestonici.


Saobraćajna signalizacija nasmijala građane: Pogledajte kako su napisali STOP

Saobraćajna signalizacija nasmijala građane: Pogledajte kako su napisali STOP

Medicinski tim u bolnici rekao je da je ona prvobitno poslata u Karun gdje joj je rečeno da ne mogu ponovo da joj prišiju nogu, ali je žena zatražila da bude prebačena u drugu bolnicu kako bi čula drugo mišljenje.

Aerodromske vlasti su naredile istragu kako bi se utvrdio uzrok nesreće, prenosi "Daily Mail".

Koferu koji je ležao blizu nje nedostajala su dva točka, a na licu mjesta su se vidjeli i odlomljeni dijelovi graničnika koji pokriva dio gdje se pokretna traka završava.

U međuvremenu je zatvorena ta automatska staza za putnike dok inženjerski tim vrši inspekciju i bezbjednosne provjere.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Imate riječ sa Milijanom Kos (R)

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.