ATV

Rokstar

Evo kada bi mogla da se pojavi GTA 6 igra

 • Izvor: B92
 • 18.05.2023. 16:12

Mogli biste da krenete u uobičajene aktivnosti u novoj Grand Theft Auto VI igri, već negdje tokom sljedeće godine.

Rockstarova matična kompanija, Take-Two, objavila je svoju projekciju za budućnost zajedno sa svojim godišnjim izvještajem o zaradi.

Prema svemu sudeći, sprema se da objavi projekte za koje vjeruje da će "kompaniju dovesti do još većeg uspjeha". Kompanija očekuje da će joj naslovi koje će objaviti u fiskalnoj 2025. godini pomoći da dostigne osam milijardi dolara neto zarade. Iako nije konkretno imenovala te naslove, franšiza Grand Theft Auto je istorijski bila jedna od najvećih kada je u pitanju Take-Two.

Rockstar Games predstavlja GTA 6

Rockstar Games predstavlja GTA 6

GTA je franšiza koja bi kompaniji omogućila da ostvari svoje ciljeve. IGN je pitao izvršnog direktora kompanije Take-Two Štrausa Zelnika da li ćemo vidjeti GTA 6 sljedeće godine, ali je on odbio da to potvrdi ili demantuje.

Fiskalna godina 2025. za Take-Two počinje u aprilu 2024. i završava se 31. marta 2025 godine. Čak i ako Rockstar ne objavi GTA 6 tokom 2024. godine, igra bi mogla da izađe tokom prva tri mjeseca 2025. godine.

Nevjerovatno: Napravio igricu Super Mario kao da je GTA

Nevjerovatno: Napravio igricu Super Mario kao da je GTA

Zaključak: Ne moramo da čekamo toliko da igra stigne. Pošto je 90 video snimaka GTA 6 gejmpleja već procurilo krajem prošle godine, vjerovatno već znate šta možete očekivati. Snimci, za koje je Rockstar potvrdio da su legitimni, prikazuju dva lika koji se mogu igrati, uključujući ženskog lika po imenu Lucia, koji vrše zločine u izmišljenoj verziji Majamija.

Tagovi:
 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.