"IT Infrastructure Days 2024 "

''Проинтер ИТСС'': Технолошка конференција оправдала очекивања

  • 23.05.2024. 13:33

Компанија "Проинтер ИТСС", чланица Инфинити интернешнел групе, оправдала је очекивања четвртом конференцијом "IT Infrastructure Days 2024 ", на којој су представљена најсавременија рјешења из области сајбер сигурности и чувања података, па до вјештачке интелигенције, саопштено је из "Проинтера".

На технолошкој конференцији, која је ове године одржана на Јахорини, представници водећих свјетских имена клијентима су представили нове могућности ИТ индустрије, отварајући уједно и неке нове пословне прилике, саопштено је из "Проинтера".

Директор компаније Владимир Перишић истакао је да кад на једном мјесту окупе партнере попут компанија "Сиско", "Дел", "Чек Поинт", "Фортинет", "Леново", "ВЕЕАМ, "Вмвер" и многе друге, јасно је да клијентима могу понудити само најбоље.

"Овакве конференције заправо су круна сарадње са нашим партнерима из читавог свијета и резултат посвећености стручњака из наше компаније који су усвајали нова знања и вјештине, захваљујући којима је наша компанија имплементирала на стотине најсавременијих ИТ рјешења. Радећи на таквим рјешењима, унаприједили смо и пословну и друштвену заједницу у Републици Српској и БиХ", рекао је Перишић.

Он је навео да су на конференцији представљена бројна рјешења из области сајбер безбједности, чувања и заштите података, а ове године посебна тема је била и вјештачка интелигенција.

"Задржали смо и интернационални карактер ове заиста важне конференције, па смо имали госте и предаваче из земаља у окружењу, попут Србије, Црне Горе и Сјеверне Македоније", напоменуо је Перишић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: