ATV

Радост за кориснике

Воцап спрема нову функцију

 • Извор: Б92
 • 12.02.2024. 13:04

Апликација Воцап једна је од најпопуларнијих на свијету у свом сегменту, а сада спрема нешто што ће одушевити кориснике.

Због европске регулативе, Воцап би ускоро могао да омогући корисницима да се унутар саме апликације дописују са неким ко користи другу, конкурентску платформу. У пракси, то значи да ако ви имате Воцап, а неко други Вајбер, Телеграм, Месинџер итд, моћи ћете без проблема да се дописујете.

О овоме је писао и специјализовани сајт Виред, који је читав подухват назвао “незамисливим”, али су напоменули и да још није познато шта компнија Мета спрема у пракси, односно са којим би све апликацијама Воцап могао да буде.

"Постоје тензије у вези са тим како да понудимо интероперабилност са трећим странама, а да истовремено сачувамо приватност и безбиједност самог Воцапа. Прилично смо задовољни оним што смо до сад постигли", рекао је један од директора ове платформе, Дик Брауер.

У почетку, у фокусу интероперабилности биће текстуалне поруке, слике, видео и аудио записи, као и датотеке. Што се тиче групних разговора и гласовних позива, то ће морати да сачека још мало.Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.