Међународни фестивал глумца Заплет 15

АТОС БАНК и ове године поносни пријатељ културе

  • Извор: ПР
  • 04.10.2023. 14:43

Конференцијом за медије која је одржана у Градском позоришту Јазавац најављен је Међународни фестивал глумца Заплет 15, као и нова представа ГП Јазавац "Кроз живот са Вељом“ у режији Слободана Перишића којом ће и бити отворен овогодишњи фестивал 20.10.2023. године.

АТОС БАНК а.д Бањалука је и ове године покровитељ и пријатељ Градског позориште Јазавац и подршка још једном Међународном фестивалу глумца Заплет, који из године у годину премашује очекивања публике. 

“АТОС БАНК је и ове године уз ГП Јазавац, као партнер и поносни пријатељ културе. Жеља да наставимо да будемо снажан ослонац култури и да његујемо праве вриједности огледа се и у томе да рад овог позоришта изузетно поштујемо, јер годинама уназад даје велики допринос развоју позоришне умјетности и културе генерално. У складу са нашим имиџом друштвено одговорне финансијске институције велико нам је задовољство бити дио ове позоришне куће, јер на тај начин пружамо прије свега подршку развоју културе, али и стварамо чврсте везе са заједницом у којој послујемо. С обзиром да крајем овог мјесеца почиње петнаести Међународни фестивал глумца Заплет искористићу прилику да пожелим срећу у организацији овог фестивала који ће, сигурна сам, и ове године окупити истинске љубитеље позоришне умјетности који ће уживати у сјајним представама и одличном програму. Ми као Банка ћемо бити ту да подржимо све што ово позориште ради, јер смо на тај начин најближи култури и оним вриједностима које као Банка годинама уназад његујемо”. изјавила је овим поводом Каролина Каралић, руководилац Службе маркетинга и комуникација АТОС БАНК а.д. Бањалука.

Да добре ствари и сарадње не треба мијењати сагласни су и из Градског позоришта Јазавац, који су изразили велику захвалност АТОС Банци на подршци и на томе што већ другу годину за редом препознају значај онога што они као позориште раде. 

АТОС БАНК а.д. Бањалука ће настојати и даље да кроз ангажмане на пројектима друштвене одговорности доприноси стварању бољег и напреднијег окружења за све нас.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.