Bijeljina

Božićni koncert Muzičke škole "Kornelije Stanković"

  • 04.01.2021. 08:18

U Bijeljini će večeras biti održan Božićni koncert Osnovne muzičke škole "Kornelije Stanković" na kojem će se publici predstaviti učenici iz ovog grada i Ugljevika na odsjeku za klavir i harmoniku i laureati iz ove škole na međunarodnim muzičkim festivalima.

Osnovna muzička škola "Kornelije Stanković" ima odjeljenja u Bijeljini, Uljeviku i austrijskom gradu Grac. Ova ustanova je organizator prestižnih muzičkih festivala "Dani harmonike" u Ugljeviku i "Akordeonfest" u Gracu.

Iz Muzičke škole Srni je rečeno da će u Bijeljini večeras nastupiti i desetogodišnji virtuoz harmonike Đorđe Perić, koji je do sada osvojio 70 nagrada na međunarodnim muzičkim takmičenjima.

Božićni koncert biće održan u Centru za kulturu "Semberija" u 19.00 časova.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм