Poznati reper nastupa na Tjentištu

Edo Maajka: OK Fest je nepogrešivi miks uživanja za izvođače i publiku

  • Извор: АТВ
  • 05.04.2022. 17:51

Edo Maajka stiže na ovogodišnji OK Fest na Tjentištu. Poznati reper nastupiće na Sky Cola OK stage 16. jula, gdje sve posjetioce očekuje sjajna žurka.

Povodom toga smo pričali sa Edom Maajkom, koji je ovom prilikom najavio skori izlazak novog albuma. Nedavno je objavio i spot za novu pjesmu “Zlatno koker”, koju će, sasvim sigurno, publika na OK Festu čuti i uživo.

Sa Maajkom smo razgovarli i o nekim budućim saradnjama, ali i o mogućem koncertu u Banjaluci.

1. Radujete li se predstojećem nastupu na OK Festu s obzirom da su u proteklom periodu izvođači, kao i publika, bili uskraćeni za mnogobrojne koncerte?

Radujem se, polagano sve dolazi na svoje, ove godine bi trebalo biti daleko bolje od proteklih par godina.

2. S obzirom da je publika dugo isčekivala koncerte na otvorenom, očekujete li baš na ovom nastupu posebnu energiju i povezanost sa publikom?

Na svakom nastupu to očekujem. Kod OK festivala postoji jedna kombinacija regionalne publike, prirode i prostora na kojem se događa festival, te odličnog sounda i produkcije, tako da se dobije nepogrešivi miks uživanja za izvođače i publiku.

3. Imate li u planu u predstojećem periodu saradnju sa nekim izvođačima i ko bi to mogao biti?

Novi album samo što nije vani, na njemu sarađujem sa dosta imena, neki su moji stari i provjereni saradnici kao Koolade, Dino Šaran, Alejuandro Buendija, Đorđe Miljenović, a tu su i nova imena s kojima sam prvi put sarađivo na svom materijalu / TDK, Vojko V, Buda, Ntoko, Coby, Ivan Vuković, Marko Louis, Rade Šerbedžija, Filip Tkalčić. Puno ljudi...

4. Možete li izdvojiti jednu od Vaših pjesama koja bi mogla opisati trenutno stanje u našem društvu?

Ima ih jako puno, imam dosta i starijih pjesama koje opisuju stanje u našem društvu. Mislio sam da će postati irelevantne, ali smo tvrdoglavi i slabo idemo naprijed. Tu se nema više šta novo za dodati, tako da sam se posvetio ličnim temama i globalnim u kojima smo i mi kao društvo učesnici.

5. Publiku ste obradovali hitovima sa posljednjim albumom "Put u plus", kada možemo očekivati nove pjesme?

Vani su za sada tri nova singla, ‘I like to dance’, ‘Moćno’, ‘Zlatni Koker’, uskoro će biti i cijeli album. Vrlo brzo, do kraja četvrtog mjeseca. Na OK festivalu ćete mnoge od njih čuti prvi put uživo.


6. Kada bi sa jednom pjesmom mogli opisati Vaš život, koju bi izabrali?

Ma ne može to... Nemoguće je jednom pjesmom opisati bilo koji život. Kad bi jednim izvođačem ili nastupom mogli opisati OK fest koji bi to bio...?

7. S obzirom na Vašu bogatu karijeru i dugogodišnje iskustvo, imate li neki savjet za mlade umjetnike?

Autorska prava i vlasništvo snimke ne dajte nikome.

8. Možemo li očekivati da ćete u skorijem periodu koncertom obradovati i banjalučku publiku?

Ove godine obilježavam 20 godina od izlaska albuma ‘Slušaj mater’ i mog diskografskog djelovanja, planiram i jedan koncert pred banjalučkom publikom. Nadam se na jesen da se vidimo i skupa to proslavimo.


Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм