Биографски филм

Филм о Мајклу Џексону није још објављен, а већ изазива полемику

  • 18.03.2024. 20:11

Биографски филм о Мајклу Џексону није ни објављен, али већ изазива полемику јер креатори филма обећавају нецензурисану истину. Филм је до сада у медијима представљен као искрен приказ живота славног пјевача са фокусом на његов таленат и његове људске борбе.

Али, као што знамо, Џексон је оптужен за сексуално злостављање дјеце, а тужба Вејда Робсона и Џејмса Сафечака против Џексонове оставштине још увијек чека на суђење. Режисер Дан Рид рекао је да даје све од себе да прикаже интеракцију музичара са дјецом на позитиван начин.

Како преносе медији, продуцент филма је Џексонов бивши адвокат Џон Бранка, који је допринио, када је ова тема у питању, сценарију филма. Рид је рекао да је прочитао копију сценарија за "Мајкл" и стекао утисак да је то заправо омаж музичару.

Након што је продукција филма одложена прошле године због штрајка САГ-АФТРА,снимање је отпочело раније ове године, а главну улогу играо је музичарев нећак Џафар Џексон. Американци би требало да могу да гледају филм "Мајкл" у биоскопима од 18. априла 2025. године, а Универзал још није дефинисао када ће бити пуштен на инострано тржиште.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм