Биографски филм

Филм о Мајклу Џексону није још објављен, а већ изазива полемику

 • 18.03.2024. 20:11

Биографски филм о Мајклу Џексону није ни објављен, али већ изазива полемику јер креатори филма обећавају нецензурисану истину. Филм је до сада у медијима представљен као искрен приказ живота славног пјевача са фокусом на његов таленат и његове људске борбе.

Али, као што знамо, Џексон је оптужен за сексуално злостављање дјеце, а тужба Вејда Робсона и Џејмса Сафечака против Џексонове оставштине још увијек чека на суђење. Режисер Дан Рид рекао је да даје све од себе да прикаже интеракцију музичара са дјецом на позитиван начин.

Како преносе медији, продуцент филма је Џексонов бивши адвокат Џон Бранка, који је допринио, када је ова тема у питању, сценарију филма. Рид је рекао да је прочитао копију сценарија за "Мајкл" и стекао утисак да је то заправо омаж музичару.

Након што је продукција филма одложена прошле године због штрајка САГ-АФТРА,снимање је отпочело раније ове године, а главну улогу играо је музичарев нећак Џафар Џексон. Американци би требало да могу да гледају филм "Мајкл" у биоскопима од 18. априла 2025. године, а Универзал још није дефинисао када ће бити пуштен на инострано тржиште.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.