Серија о Року Сифредију

Гледаоци згрожени: Пријете отказивањем Нетфликса због ове серије

  • Извор: Б92
  • 17.03.2024. 18:16

Корисници Нетфликса пријете да ће "отказати претплату" због нове неприкладне, експлицитне драме.

Ријеч је о серији "Supersex" заснованој на животу Рока Тана, једноставног момка из Италије који постаје Роко Сифреди, најпознатија порно звијезда на свијету.

Нетфликс је оцијенио драму стриктно за гледаоце старије од 18 година, али то није спријечило фанове да подијеле своје гађење због "неприкладног" садржаја, пише Daily Mail, преноси б92.

У неколико секунди дугој сцени коју је Нетфликс објавио на својој Инстаграм страници у САД 7. марта, види се звијезда серије како има односе са неколико жена док их удара, прије него што је мистериозно избрисан.

Међутим, снимак је нестао са Нетфликсовог америчког Инстаграм налога након неколико сати, иако је нејасно да ли га је платформа избрисала због притужби корисника или је Нетфликс одлучио да га уклони због негативних повратних информација фанова.

Бројни корисници изразили су гађење због теме нове контроверзне серије, док су други запријетили да ће у потпуности отказати своју претплату како би заштитили своју дјецу.

"Сада имамо и порнографију на Нетфликсу? Отказујем претплату, моја дјеца ово не могу да виде", написала је једна корисница, преноси б92.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)