Пјесма за Евровизију

Грк препјевао "Рамонду" и одушевио многе

  • Извор: Телеграф
  • 15.03.2024. 11:17

Млада пјевачица Теодора Павловска, познатија као Теjа Дора, представљаће Србију на "Евровизији" у Малмеу, пјесмом "Рамонда".

Теја Дора је још пјесмом "Џанум", која тренутно за мање од годину дана броји 77 милиона прегледа на "Јутјубу", постала позната широм свијета. "Џанум" је постала вирална на "ТикТоку", па су се многи странци, баш уз ову пјесму снимали.

Сада је један грчки јутјубер Алекс Гианоусис урадио кавер за побједничку пјесму. Требали су му само глас, емоција и гитара. Он је судећи по коментарима "скинуо" пјесму, а његов клип до сада броји 13.000 прегледа.

"Кад Грк отпјева перфектно српски послије једног слушања", "Свака част православни брате", "Србија те воли", "Поздрав Грчкој из Аустралије, браво", "Свака част, успио си да скинеш мелодију", "Српски ти је скоро као матерњи"...само су неки од прегршт позитивних коментара.

Алекс је прошле године препјевао и нумеру "Ин корпоре сано", од умјетнице Ане Ђурић, познатије као Констракте. Констракта је побиједила на "Песми за Евровизију '22" и представљала Србију, у Торину, а заузела је чак пето место.




Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм