Objavljivanje pjesme zakazano za septembar

Grupa Queen objavljuje dugo čuvanu pjesmu: Jedno od posljednjih izvođenja legendarnog Fredija

  • Извор: Телеграф
  • 07.06.2022. 09:55

Članovi grupe Queen otkrili su da će objaviti pjesmu, koja javnost do sada nije mogla da čuje, i to sa vokalom koji je snimio pokojni frontmen Fredi Merkjuri.

U pitanju je kompozicija koja datira sa sesija snimanja albuma "The Miracle" tokom kojih su snimili oko 30 pjesama (za album), od kojih mnoge nikada nisu objavljene.

Fredi je preminuo 1991. godine nakon komplikacija povezanih sa AIDS-om.

- Pronašli smo mali dragulj od Fredija, na koji smo nekako zaboravili.  To je divno. U stvari, to je bilo pravo otkriće. To je sa sesije albuma "The Miracle", i mislim da će (pjesma) izaći u septembru - rekao je za BBC Radio 2 bubnjar Rodžer Tejlor.

Gitarista grupe Queen Brajan Mej složio se da je pjesma divna. Bubnjar Rodžer Tejlor dodao je da je u pitanju "strastven komad", prenosi "Daily Mail".

Inače, grupa Queen je zajedno sa pjevačem Adamom Lambertom nastupila na događaju povodom 70 godina vladavine Elizabete II Ujedinjenim Kraljevstvom.

Pogledajte taj nastup:


Тагови:
  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)