Avgust i septembar

Grupa Rage Against The Machine odložila koncerte po Evropi, objasnili i zašto

  • Izvor: Agencije
  • 11.08.2022.20:05

Grupa Rage Against the Machine bila je primorana da otkaže svoje nastupe u avgustu i septembru u Ujedinjenom Kraljevstvu i ostatku Evrope. Bend je u zvaničnom objašnjenju pojasnio da su u pitanju zdravstveni problemi.

Među otkazanim koncertima je i onaj u Zagrebu, 17. septembra.

“Prema medicinskim smjernicama, Zaku de la Roči iz grupe The Rage Against the Machine je savjetovano da nastupe u avgustu i septembru 2022. preskoči. Sa velikim razočarenjem objavljujemo ovo otkazivanje. Rage Against The Machine će završiti turneju u Medison Skver Gardenu 11. 12. i 14. avgusta i Zak onda mora da se vrati kući kako bi se odmarao i rehabilitovao, Letovi, vrijeme putovanja i rigorozan raspored u Velikoj Britaniji i Evropi su jednostavno preveliki rizik za potpuni oporavak.

Jako nam je žao svih naših obožavatelja koji su godinama čekali da nas vide i nadaju se Rage-u ponovo uskoro. Molimo vas da kontaktirate svoju centre za prodaju karata za povraćaj novca. Bred, Tim, Tom i Zak”, navodi se u saopštenju.

Tako su otkazani nastupi u Edingburgu, Lidsu, Redingu, Parizu, Antverpenu, Hanoveru, Cirihu, Malagi, Madridu, Beču, Krakovu, Zagrebu i Pragu.

Nastavak turneje po Americi je planiran za 2023. godinu.(Foto: Facebook)

Tagovi: