Medou Voker

Kćerka Pola Vokera dobila ulogu u nastavku "Brzih i žestokih"

  • Извор: Телеграф
  • 13.05.2023. 12:30

Medou Voker je na Instagramu objavila fotografiju svoje scene u filmu "Fast X", desetom dijelu iz franšize "Fast&Furious", koji je urađen u čast njenom pokojnom ocu, Polu Vokeru.

"Prvi 'Fast' je objavljen kada sam imala godinu dana! Odrasla sam na setu gledajući svog oca, Vina (Dizela), Džordana (Brustera), Mišel (Rodrigez), Ludakrisa i još mnoge na monitorima. Hvala za mog oca, rođen sama u porodici 'Fast&Furious'. Ne mogu da vjerujem da ću i ja sada biti tamo. Sa onima koji su bili tu da me vide kako odrastam", navela je Medou.

Vokerova se zahvalila režiseru filma Luju Leterijeu na njegovoj "ljubaznosti, strpljenju i podršci" – dodajući:

"Osjećam se kao da ste dio porodice od kada smo počeli, srećna sam da je to samo početak."

Ona se naknadno zahvalila producentu Brendonu Birtelu – "tatinom najboljem prijatelju koji je sada njen najbolji prijatelj" – napisavši:

"Ovo ne bi bilo moguće bez tebe. Tako sam blagoslovena što mogu da poštujem zaostavštinu svog oca i da to zauvijek podijelim sa njim. Toliko vas sve volim".

Poruka je naišla na podršku zvijezda franšize Vina Dizela i Skot Istvuda i drugih.

"Bio je tako ponosan na tebe!!!!" napisao je Istvud.

Otac Medou Vokera, Pol Voker, bio je jedan od prvobitnih vodećih glumaca u franšizi Brzi i žestoki, glumeći uličnog trkača Brajana O'Konera u pet serija prije nego što je preminuo u 40. godini nakon sudara automobila u novembru 2013. godine, piše "Deadline".

Pratite nas i putem Vibera

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм