Poznata serija

Kevin Kostner se povlači: Serija Yellowstone ostaje bez glavnog glumca?

  • Извор: Индекс
  • 13.02.2023. 14:23

Prema pisanju američkih medija, Kevin Kostner napušta Paramountovu hit seriju Yellowstone, a zamijeniće ga drugo veliko holivudsko ime.

Izgleda da je Metju Mekonahi u pregovorima sa tvorcima popularne serije koji su se našli u problemu jer Kevin Kostner razmišlja o napuštanju projekta u poslednjoj, petoj sezoni, i to jer želi da više vremena posveti nekim drugim projektima, prvenstveno režiranju i glumi u svom novom vesternu Horizon.

Ipak, čelni ljudi Paramount Networka se s druge strane nadaju da će serija Yellowstone imati obje holivudske zvijezde, a ne da će nauštrb jednog doći drugi glumac.

"Nemamo nikakve novosti koje možemo da vam prenesemo. Kevin Kostner je i dalje dio Yellowstone-a i nadamo se da će tako biti još dugo. Zahvaljujući briljantnom umu Tejlora Šeridana, uvijek radimo na proširenju franšize ovog nevjerovatnog svijeta koji je on izgradio. Metju Mekonahi je fenomenalan talenat sa kojim bismo voljeli da ostvarimo saradnju", naveli su oni.

Prema dobro upućenom izvoru, Metju Mekonahi i tvorac Tejlor Šeridan žele da udruže snage na malim ekranima i napokon ostvare saradnju, ali službene potvrde i dalje nema.

Inače, Kevin Kostner u seriji igra glavnu ulogu, Džona Datona, vlasnika najvećeg ranča u Montani, koji rješava sukob unutar vlastite porodice.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.