Chapter 4

Konačno je stigao prvi trejler za nastavak filma John Wick

  • Извор: Агенције
  • 11.11.2022. 12:04

Nakon zlokobnog videa s odbrojavanjem, na kojem je pješčani sat polako prosipao svoj pijesak tokom 24 sata, prvi trailer za film John Wick: Chapter 4 konačno je objavljen.

Četiri godine nakon izlaska trećeg dijela Johna Wicka - Parabelluma, Kijanu Rivs se ponovo vratio kao omiljeni osvetoljubivi elitni ubica koji voli pse.

Priča kreće odmah nakon Parabelluma, gdje je Vik uspio preživjeti postavši "excommunicado" iz kriminalne organizacije poznate kao High Table (visoki sto, op.pr.).

Sada se želi (a šta bi drugo?) osvetiti "Visokom stolu" uz pomoć Boveri Kinga (Lorens Fišburn), koji je imao vlastitih problema s organizacijom.

Osim Rivsa i Fišburna, u Poglavlju 4 ponovo će se pojaviti Lens Redik (kao Čeron) i Ijan Mekšejn (kao Vinston).

Novi dodaci glumačkoj postavi uključuju Bila Skarsgarda i legende akcijskih filmova Skota Adkinsa i Donija Jena - Kijanu protiv Donija Jena? Šta tražiti više od ove akcijske franšize!

Kao i sve prethodne filmove o Džonu Viku, i Poglavlje 4 je režirao Čed Stahelski, veteran kaskader i koordinator kaskadera, koji je postao odličan reditelj akcijskih filmova.

Film je franšiza koja je počela 2014. kao relativno mali triler, ali postala je omiljena među ljubiteljima akcije zahvaljujući izvanrednoj koreografiji borbe i zamršenoj mitologiji o podzemnom svijetu elitnih ubica. 

John Wick: Chapter 4 trebalo bi da dođe u kina 24. marta 2023. Uskoro stiže i spinoff filma, pod nazivom Ballerina - gdje će se takođe pojaviti i Kijanu Rivs - koji upravo počinje s produkcoijom.


Тагови: