ХБО

Коначно: Стигао је тизер за нову сезону серије Кућа змаја

  • Извор: Агенције
  • 04.12.2023. 09:32

ХБО (Маx) је објавио први тизер друге сезоне серије "Кућа змаја (House of the dragon).

Када нова сезона буде премијерно приказана на љето 2024. године, популарна серија наставиће причу о сукобу унутар куће Таргарјен и борби за превласт.

Смјештена готово два вијека прије дешавања "Игре пријестола", прва сезона "Куће змаја" била је увертира у "Плес змајева", односно цивилни рат између Црних и Зелених, а наставак би требало да донесе прве кадрове тог сукоба.


Огадиће вам омиљени напитак: Стјуард открио зашто не треба пити кафу у авиону

Огадиће вам омиљени напитак: Стјуард открио зашто не треба пити кафу у авиону

Први тизер друге сезоне почиње кадровима краљице Ренире Таргарјен, која је скрхана болом и жељна освете након догађаја изнад замка Крајолуј, као и приказом Егона 2. који сједа на гвоздени пријесто.

Супротстављене стране се припремају и крећу у рат, а "Кућа змаја" нам доноси оно што смо чекали од момента када смо чули да ће серија бити снимљена - ватру и крв.

ХБО је тизер премијерно приказао у Сао Паулу, у Бразилу, а ви га можете погледати испод:


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм