ATV

ТикТок

Огадиће вам омиљени напитак: Стјуард открио зашто не треба пити кафу у авиону

  • Извор: Нова.рс
  • 04.12.2023. 09:16

Стјуард и ТикТокер Кевин, познат као @ицхбинвин, открио је одвратну истину на мрежи, заправо одвратан разлог зашто би путници требало да избегавају да пију кафу на летовима.

Кевин је на Редиту читао одговоре на питање: "Стјуардесе, које су прљаве мале тајне вашег занимања?".

На питање су одговарали људи из професије, Кевин је затим одабрао неке одговоре и уз њих дао и своје мишљење у видеу на ТикТоку, пише "Дејли Мејл".

Прву ствар којом се позабавио изнио је анонимни испитаник који је рекао да је заправо пилот. Он је рекао да људи никада не би требало да пију кафу на лету, дајући веома убједљив разлог зашто је тај напитак најбоље избјегавати.


Није скривена камера: Ауто опет ударио у трафо станицу, шести пут

Није скривена камера: Ауто опет ударио у трафо станицу, шести пут

Открио је да се резервоари за воду "ријетко чисте, ако се уопште икад чисте, а апарат користе ту воду за прављење кафе".

Кевин се сложио да путници треба да избјегавају да пију кафу у летјелицама и препоручио је да је најбоље да "стигну на аеродром 10 минута раније" како би имали времена да "купе кафу на терминалу".

Али Кевин је имао и додатне разлоге зашто треба избјегавати кафу у авиону. Он објашњава у видеу:

"Чињеница да се резервоари ријетко чисте тамо гдје је вода требало би да вас најмање брине. За мене је то одувијек био начин на који стјуардесе морају да чисте посуде за кафу".

Он каже да се посуде за кафу празне у тоалет и тврди да то није санитарно.


Шта се деси с јетром када престанете пити алкохол

Шта се деси с јетром када престанете пити алкохол

"Када узмете посуду за кафу и просипате садржај у тоалет, а да не бисте направили велики неред, морате се мало приближити тоалету. И замишљам да постоји нека врста повратног прскања, те да се честице, бактерије или нешто друго директно враћа у посуду за кафу, а затим се она враћа у апарат за кафу".

Ово објашњење ће вам вјероватно згадити овај, за многе омиљени, напитак.

@ichbinvin #flightattendant #travel #airline ♬ original sound - keVin

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: