Poznato kada

Konačno stiže 2. sezona serije "Tajne vinove loze"

  • Извор: Телеграф
  • 24.03.2022. 22:37

Najgledanija domaća serija "Tajne vinove loze", koja prati priče o zamršenim porodičnim odnosima i umetnosti pravljenja vina, vraća se na male ekrane sa dobro poznatim likovima i novim zapletom, najavili su producenti.

Gledaoci će premijerno moći da uživaju u prvoj epizodi druge sezone u ponedjeljak 28. marta od 21 časa, a preostalih 37 epizoda emitovaće se svakog radnog dana u istom terminu na Superstar kanalu, prenosi "Telegraf.rs".

Popularna serija, rađena u koprodukciji Telekoma Srbija i MetRo Productions-a, bila je najgledanija domaća serija prethodne godine, a s razlogom joj je pripala i nagrada Festivala drama i serija (FEDIS).

"Izuzetno smo ponosni na to što serije iz naše produkcije doživljavaju veliku popularnost kod domaće publike. Serija 'Tajne vinove loze' premašila je sva očekivanja po pitanju gledanosti u Srbiji, a nagrada FEDIS-a samo je potvrdila njen vrhunski kvalitet. Pored toga, Telekom Srbija izašao je i na svjetsko tržite sa svojim serijama, a neke od njih već uveliko se emituju i ostvaruju uspjeh širom svijeta. Iako je prije nekoliko godina to izgledalo kao nedostižan cilj, naša produkcija sada uspješno parira svjetskim produkcijama poput HBO-a", izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija.

U novoj sezoni "Tajne vinove loze", Vuk se bori sa repovima koje vuče iz prethodnog života , dok Ruža i dalje čini sve što može kako bi očuvala porodicu.

Za to vrijeme Vera primjećuje da Vuka ne drži mjesto i da još uvijek nije raskrstio sa prošlošću. Zoran želi da napravi novo vino, ali gubi osjećaj za zanat koji najviše voli. Cijela druga sezona prožeta je elementima misterije i trilera, sa neočekivanim obrtima, novim junacima, veličanstvenim predjelima vinograda, napetim potragama za izgubljenima i borbom za očuvanje najvrednijih odnosa.

"Cijeli kreativan tim je pred sobom imao veliku odgovornost da u drugoj sezoni 'Tajni vinove loze' dosegne i premaši priču i izvođenje prve sezone. Najgledanija serija 2021/22 godine je teško breme. Svi smo se svojski trudili i mislim da smo sa novim zapletima i starom energijom uspjeli da napravimo ponovo, ovoga puta 38 epizoda koje će, nadam se zadovoljiti i zabaviti gledalište", izjavio je Dejan Karaklajić, izvršni producent i reditelj serije.

Kroz ovu romantičnu i napetu vinsku sagu snimljenu pod rediteljskom palicom, Ane Marie Roši, Gorčina Stojanovića, Dejana Karaklajića i Marka Glušića vodiće nas vrsna glumačka ekipa u čijem sastavu su imena poput Nikole Kojo, Slobode Mićalović, Vojina Ćetkovića, Anite Mančić , Dare Dhokić , Nebojše Milovanović , Milice Zarić Sene Ðorović , Luke Grbića, Gorana Sultanovića, Miodraga Mikija Krstovića, Vanje Nenadić...

Тагови:
  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.