Slavni glumac

Metju Mekonahi stiže u nastavak popularne serije

 • Izvor: Index.hr
 • 05.05.2023. 22:33

Nedjeljama su kružile glasine da je Metju Mekonahi spreman da se priključi ekipi serije "Yellowstone", a sada napokon imamo zvaničnu potvrdu.

U intervjuu za "Holivud reporter" šef Paramount Media Networksa Kris Mekarti potvrdio je da će se Mekonahi pojaviti u spin-ofu serije iako nije htio da otkriva previše detalja.

Eskvajer je objavio da se glavno lice serije Kevin Kostner povlači nakon kraja 5. sezone, a nastavak je u planu bez obzira na mogući odlazak glavnog lika Džona Datona.

Kad je prvobitno počelo da se nagađa o Mekonahijevom angažmanu u "Yellowstoneu", pretpostavljalo se da bi on mogao biti zamjena za Kostnera, koji, prema glasinama, nije bio zadovoljan rasporedom snimanja serije. To još uvijek nije potvrđeno. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.

 • 17:50 Metar moga sela (R)

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice naše medijske kuće, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.

 • 18:20 Na ivici terena

  Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević i u trećoj sezoni emisije 'Na ivici terena' upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centralna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.