ATV

Привукла пажњу

Мистериозна читуља Жарку Лаушевићу

  • Извор: Курир
  • 17.11.2023. 10:24

Туга због смрти Жарка Лаушевића траје од 15. новембра када је објављена тужна вијест.

Многи се присјећају улога, цитата из књига, а Жаркове колеге широм региона дијеле успомене на легендарног глумца и причају о његовој величини.

Од Жарка се опраштају многи познати и непознати јер је траг који је оставио у домаћој кинематографији огроман, а о његовим улогама на филму и позоришту се прича и даље.

Земљотрес код Петриње

Земљотрес код Петриње

Глумице Светлана Цеца Бојковић и њена кћерка Kатарина Жутић, Радмила Станковић и Ана Марија Роси дале читуљу свом колеги.

- Дубоко погођени твојим одласком, болно свјесни искупљења које си годинама чинио, остајемо за тобом заувијек тужни и пуни љубави - пише у читуљи ове четири даме.

Међутим, једна мистериозна читуља је привукла пажњу.

- Отишао је мој драги, драги, добри Жарко. Ех, бре... бре... - а у потпису стоји Џу. Остаје питање ко је то, али свакако је неко коме је до Жарка много стало.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм