Film

Nakon Vini Pua i Petra Pana pretvaraju u čudovište

  • Извор: Телеграф
  • 03.11.2022. 18:36

Predstojeća horor-komedija "Vini Pu: Кrv i med" biće prvi u nizu reditelja Risa Frejk-Voterfilda, riješenog da dragocjene Diznijeve ikone pretvori u čudovišta iz horora. Sljedeći na redu je Petar Pan.

Horor film Petar Pan je tek u ranoj fazi razvoja, sa detaljima su rijekti, osim što se zna da će se zvati "Petar Pan: Noćna mora u Nedođiji". 

Iako nisu poznati detalji radnje, očigledno je da će novi film biti krvavi prikaz legendarnog junaka Džejmsa Metjua Berija iz 1902. godine. Pretpostavlja se da će svoj bodež koristiti kao oružje i ubistva, prenosi "Telegraf".

Iako Dizni možda želi da blokira objavljivanje novog horor filma koji se ruga njihovoj animaciji Petar Pan iz 1953. godine, neće imati drugog izbora osim da to podnesu, jer priča postaje dio javnog domena nakon 100 godina postojanja.

Baš kao Vini Pu, sada svako može da koristi lik u medijima, bez zakona o autorskim pravima, međutim, važno je zapamtiti da Diznijeva verzija lika i priče ostaje čvrsto zatvorena zakonskom zaštitom.

Još u avgustu, Jagged Edge Productions je postao viralan nakon što je objavio prvi trejler za "Vini Pu: Кrv i med". U filmu, nakon što Kristofer Robin ode na koledž i više se ne brine o svojim prijateljima, Vini i Praslin se vraćaju svojim životinjsim instinktima.

Obećavajući nasilje i apsurd, Voterfild je u intervjuu za Varieti izjavio:

"Кada pokušate da snimite ovakav film, a to je zaista otkačen koncept, vrlo je lako ići putem gdje ništa nije strašno i jednostavno je zaista smiješno i stvarno , kao, glupo...htjeli smo da budemo između to dvoje".


Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.