Glumi Lejdi Gaga

Objavljen trejler za najiščekivaniji fim godine

  • Извор: Индекс
  • 29.10.2021. 20:16

Objavljen je novi trejler za jedan od najiščekivanijih filmova sezone "House of Gucci" u kojem glavnu ulogu igra Lejdi Gaga. 

Radnja filma govori o Patriziji Ređiani koja postaje dio porodice Guči i pokušava se umiješati u porodični posao uprkos negodovanju svog supruga Maurizija Gučija i njegovog oca.

Patrizija je ostala najkontroverznija ličnost modne industrije koja je zbog ubistva supruga, unuka osnivača modne kuće Guči, 1995. godine osuđena na 29 godina zatvora. 

U filmu glume i Adam Drajver, Džared Leto, Džeremi Ajrons, Al Paćino i Salma Hajek, ali sudeći prema komentarima ispod trejlera, ljude je najviše svojom glumom oduševila pjevačica Lejdi Gaga.

"Gaga je toliko prirodna da čak zaboravite da je ona ta koja glumi", "Ona zaista utjelovljuje ulogu koju god poželi", "Ovo će biti sjajno. Gaga, ti si kraljica", "Ona je viši nivo. Kad je glumila Ali, mogao sam vidjeti sjenu same Gage u glumi, ali ovo, ovo je Patrizia", "Gaga će definitivno dobiti Oscara za ovu ulogu", "Impresivno", "Znamo ko osvaja Oscara", "Ovo je sjajno", samo su neki od komentara, piše "index.hr".

Film Ridlija Skota, za koji mnogi predviđaju da će biti jedan od najvećih filmskih hitova ove godine, u kina dolazi 25. novembra. 


Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)