Анђела Игњатовић

Огласила се Бресквица о пјесми "Гнездо орлово": Нико је није хтио

  • Извор: Блиц
  • 01.02.2024. 15:21

На званичном Јутјуб каналу "РТС Песма Евровизије" изашло је свих 28 композиција које су у трци за представника Србије на "Пјесми Евровизије".

У медијима се дигла велика бура око пјесме "Гнездо орлово" Анђеле Игњатовић познатије као Бресквице, она се тим поводом до сада није оглашавала, а сада је ријешила да прекине ћутњу.

Пјевачица је истакла да лоши коментари не дотичу, и да је навикла да их увијек има када она нешто избаци.

"То је нормално, поготово за мене. Увијек кад нешто избацим, прво буде хаос, па онда све како треба. Ружно је, јако ружно, неки коментари су бесмислени, али сам ја толико поносна на ту пјесму и једва чекам први наступ, да виде како звучи уживо јер ми не вјерују како ће то да звучи", рекла је Бресквица, па додала:


Даница Црногорчевић коментарисала нову пјесму Бресквице

Даница Црногорчевић коментарисала нову пјесму Бресквице

"Сваку пјесму, сваки текст ће свако другачије да разумије. То је и љепота овог посла. Не знам ко је шта чуо овдје, ми смо је представили као борбу добра и зла и да ће добро увијек побиједити, а може и да се пренесе на приватне ситуације, да се неко пронађе у приватним борбама које има".

"Очекивала сам доста прегледа, јер имам пуно фанова, али овакве реакције и коментаре нисам. Мислим да људи нису дуго чули овакву српску пјесму", рекла је Бресквица.

"Одувијек сам хтјела да имам једну овакву пјесму, приватно то волим да слушам и сматрам да је мој глас баш за такву музику. Није било планирано да се пријавимо на такмичење јер нисмо имали пјесму која добро представља нашу земљу. И онда ме је Хени позвао, рекао да има пјесму коју нико неће, а ја хоћу. Нико је не би хтио јер није модерна", закључила је пјевачица у емисији "Кец на једанаест".


Пратите нас и путем Вибера