Reditelj progovorio

Otkriven detalj iz nastavka serije "Squid Game"

  • Извор: Б92
  • 14.06.2022. 21:02

Obožavaoci serije "Squid Game" komentarišu na mrežama otkriće reditelja Hvang Duang Hjuka da animatronska lutka ubica ima "dečka", koji će se pojaviti u drugoj sezoni, čiji se zvanični datum izlaska još čeka.

U nedjelju je Netflix na Twitteru zvanično objavio da je nastavak "Squid Game" – serije koja je postala najgledanija emisija striming servisa u roku od 12 dana od objavljivanja u septembru 2021. godine – dobila zeleno svjetlo.

Najava je usledila nakon što su Hvang i izvršni direktor Netfliksa Ted Sarandos odvojeno obećali nastavak korejske distopijske drame, u kojoj se učesnici bez novca takmiče u popularnim dečjim igrama sa smrtonosnim preokretom.

Netflixova objava je propraćena Hvangovim komentarom u kome reditelj obećava povratak omiljenih likova kao što su protagonista Gi-Hun i maskirani antagonista Frontmen.

"Upoznaćete se i sa Jang-hijevim dečkom Šol-su", rekao je misleći na jezivu, ogromnu lutku koja je masakrirala igrače u smrtonosnoj rundi crvenog svetlozelenog svetla u prvoj sezoni.

"Ne, čekajte, Jang-hi je**na lutka – ona ima dečka?"", napisala je jedna korisnica Twittera, reagujući na Hvangovo otkriće.

Druga osoba se našalila: "Čak i Jang-hi ima dečka, ali ja sam i dalje sama, šta je ovo?"; "Dečko Jang-Hi... o brate", "Vrištim", ređali su se komentari na Twitteru.

Objašnjavajući porijeklo Šol-sua jedna osoba na Twitteru je napisala:

"U korejskim udžbenicima koji su inspirisali Šol-su i Jang-hi, Šol je njen brat, ali su to promijenili u njenog dečka za Squid Game".

Тагови: