Primio vakcinu

Otpušten iz bolnice: Ljubivoje Ršumović pobijedio koronu

  • Извор: Агенције
  • 22.11.2021. 21:05

Čuveni dječiji pjesnik i književnik LJubivoje Ršumović /82/ otpušten je iz bolnice nakon što se oporavio od virusa korona.

Ršumović je uspio da se izbori sa zarazom, a njegovi bližnji potvrdili su da je otpušten iz bolnice, javljaju beogradski mediji.

Vijest da je čuveni pjesnik i književnik zaražen virusom korona potresla je javnost i mnogi su se molili za oporavak dječijeg heroja.

On je svojevremeno poetski zahvalio svima koji su brinuli za njega dok je bio u bolnici stihovima: "Hvala svima koji brinu da mi koronu s glave skinu. Hvala i onima koji brinu da mi glavu s koronom skinu! Molim se Bogu da pomogne i njima, pa i meni!".

Pjesnik je ranije potvrdio da je bio vakcinisan.

LJubivoje Ršumović, omiljeni je dječiji pisac i autor kultnih dječijih emisija "Fazoni i fore", "Dvogled" i "Hiljadu zašto".

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм