Hrvatska

Poruka Leta 3 nakon finala Evrovizije

  • Извор: АТВ
  • 14.05.2023. 09:28

Hrvatski bend Let 3, koji je predstavljao ovu zemlju na ovogodišnjoj Evroviziji, u svom stilu se oglasio nakon finala ovog takmičenja.

Oni su u Liverpulu zauzeli 13. mjesto, iako im se nije pisalo dobro nakon glasova stručnog žirija, jer su bili predposljednji na tabeli sa samo 11 bodova.

Međutim, publika im je dala 112 poena, i poznati rokeri su sa 25. mjesta skočili na osmo, a u konačnom poretku su bili 13.

Oni su se nakon finala oglasili na Instagramu u svom prepoznatljivom stilu, napomenuli da su sedmi prema televotingu i zahvalili su na glasovima.

Učešće u finalu su prokomentarisali za hrvatske medije.

"Odlično, super. Napokon je gotovo. Pokazalo se to s početka cijele priče, kao kad smo namjestili pobjedu na Dori. Opet su nas pokušali uvući u neke pe*erske radnje, protuprirodne čak bih dodao. Ali eto, mi smo na strani naroda i narod je očigledno na našoj strani. Dobili smo iznenađujuće velik broj bodova od publike iz cijele Evrope i svijeta. To nam je zaista velika nagrada i satisfakcija za trud koji smo uložili. To je nešto što nas ispunjava, i duhovno i tjelesno, i otvore i zatvore. Sretni smo", rekao je Zoran Prodanović Prlja. 

Pobjednik Evrovizije 2023. je Švedska i njihova predstavnica Lorin.

Pratite nas i putem Vibera

Тагови:
  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм