Чендлер Бинг

Посљедња објава Перија изазива језу

  • Извор: Агенције
  • 29.10.2023. 10:11

Метју Пери, најпознатији као Чендлер Бинг из серије "Пријатељи" пронађен је мртав у свом дому у Лос Анђелесу. Сумња се да се глумац случајно удавио у ђакузију, а слика коју је објавио прије неколико дана на Инстаграму, само чини ову трагедију још језивијом.

Пери (54) је објавио фотографију управо из своје виле како лежи и ужива у ђакузију.

На слици која је забиљежена преко ноћи и то само прије шест дана сада је затрпана бројним коментарима колега и обожавалаца који се опраштају од глумца, а он је тада написао: “Ох, зар вас топла вода која кружи око вас не чини да се осјећате добро? Ја сам Метмен”.

Полиција је потврдила вијест да је звијезда “Пријатеља” заиста преминула усљед дављења у том џакузију и да га је Хитна помоћ затекла без знакова живота након што му је срце стало.

Незванично, преноси таблоид ТМЗ, на лицу мјеста није нађена никаква дрога или друге недозвољене супстанце, као и да се не сумња да је неко други одговоран за Перијеву смрт.

Преминуо Метју Пери - Чендлер из

Преминуо Метју Пери - Чендлер из "Пријатеља“

Метју Пери се прославио серијом “Пријатељи” која се током деведесетих година емитовала у 10 сезона, а постала је једна од најпознатијих серија икада.

Глумац је врло отворено причао о својој борби са зависношћу и од алкохола и од дроге. Први пут је на одвикавање отишао 1997. године када се наводно навукао на лијекове против болова након што је имао жестоку повреду на скијању.

Послије тога је признао да је био на лијечењу и 2001. и 2011. године а у интервјуу 2016. је признао да се не сјећа ни да је снимао три сезоне “Пријатеља” јер је све вријеме био под утицајем алкохола и разних дрога.

Један од дугогодишњих Перијевих пријатеља испричао је да су сви који га познају у потпуном шоку због оног што се десило и да сви “плачу и не могу да прихвате страшну вијест”.

"Није тајна да се борио против алкохола и дроге годинама, али посљедњи пут када смо се чули, прије неколико недјеља, звучао je одлично и да је у добром стању. Био је расположен и звучао је позитивно и тријезно. Био је 17 пута на одвикавању и умало није умро али је био неко ко је био искрен о свом животу и својој борби, и борио се да остане тријезан, један по један дан“, испричао је пријатељ, преноси Блиц Жена.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: