Пронађен у кади

Преминуо Метју Пери - Чендлер из "Пријатеља“

  • Извор: РТС
  • 29.10.2023. 08:02

Глумац Метју Пери, познат по улози Чендлера Бинга у популарној серији "Пријатељи“ изненада је преминуо, јавили су свјетски медији.

Канадско-амерички глумац Метју Пери, који је свјетску славу стекао као духовити Чендлер Бинг у легендарној америчкој серији "Пријатељи", преминуо је у 55. години.

Пери је прошле године објавио мемоаре под називом "Friends, Lovers, And The Big Terrible Thing“ гдје је описао своју вишегодишњу борбу са злоупотребом дроге, лијекова и алкохола.

Смрт прослављеног глумца потврђена је у изјави коју је објавио Ен-Би-Си, ТВ мрежа која је 10 година емитовала Пријатеље, на платформи Икс, раније познатој као Твитер.

"Невјероватно смо тужни због преране смрти Метјуа Перија. Донио је толико радости стотинама милиона људи широм свијета својим савршеним тајмингом и ироничном духовитошћу. Његово насљеђе живјеће кроз безброј генерација“, наводи се у саопштењу Ен-Би-Си ентертејнмента.

Глумац је пронађен мртав, у хидромасажној кади или ђакузију, у својој кући у Лос Анђелесу, рекли су америчким медијима извори. 

Први извјештаји полиције показују да смрт није наступила насилним путем.

Серија Пријатељи, која је пратила пријатељство шест младих људи који живе у Њујорку, емитована је од 1994. до 2004. године.

Њену посљедњу епизоду је погледало 52,5 милиона у САД, што је чини најгледанијом ТВ епизодом двехиљадитих.


Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.