Željela tajnu sahranu

Posljednja želja Nede Arnerić: Kremirajte me i sahranite me pored moje ljubavi

  • 14.01.2020. 12:06

Posljednja želja Nede Arnerić (67), koja je preminula u petak, bila je da bude sahranjena tajno, samo u prisustvu najbližih članova porodice i prijatelja.

Pokojna glumica, koja je pronađena mrtva prošlog petka u svom stanu u Beogradu, ostavila je u amanet da bude kremirana i sahranjena na Novom groblju, pored svoje najveće ljubavi, supruga Milorada Mešterovića, koji je preminuo krajem 2018. godine.

To potvrđuje i glumicina prijateljica Jelena Tinska.

- Znajući Nedu, vjerujem da bi njena želja bila da bude sahranjena bez publiciteta i da bude zajedno sa svojim Milom - kaže Tinska i dodaje da se njena prijateljica umorila od života.

- Bolovala je od depresije. Upala je u beznađe, jer je prerano ušla u svijet filma i preskočila je djetinjstvo, mladost. Ušla je u ozbiljne godine nemajući prave uspomene, koje imamo kada živimo neki drugi život. Mač s dvije oštrice je kada ste okupirani samo karijerom. I godine prolaze, splasne fascinacija karijerom, desi se da nemate dovoljno uloga i upadnete u depresiju - navodi Tinska.  

Тагови:
  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм