U narednih sedam dana

Produžava se prikazivanje filma "Oluja" u Prijedoru

  • Извор: СРНА
  • 09.02.2023. 14:03

Film "Oluja" o ljudima protjeranim iz Krajine 1995. godine i o stradanju srpskog naroda u Hrvatskoj nastavlja se prikazivati u kinu "Kozara" u Prijedoru i u narednih sedam dana zbog velikog interesovanja, najavljeno je iz prijedorskog Centra za prikazivanje filmova.

Vršilac dužnosti direktora ove javne ustanove Safira Karahodžić izjavila je danas Srni da za film i dalje vlada veliko interesovanje i da će zbog toga igrati i dalje, još najmanje sedam dana.

- U prvih sedam dana, u jednoj projekciji dnevno, od 2. do 8. februara, film je pogledalo 788 naših posjetilaca, a od danas igra u novom terminu - od 17.00 časova - navela je Karahodžićeva.

Cijena ulaznice je četiri KM, a rezervacije se primaju putem telefona 052/211-259, kao i putem društvenih mreža "Fejsbuk" i "Instagram".

U kinu se večeras takođe počinje prikazivati film "Titanik" redizajniran u tri-de /3D/ format i na repertoaru je do 15. februara od 20.00 časova.

Sala u gradskom kinu u Prijedoru ima 161 sjedište.

"Oluja", režisera Miloša Radunovića, je prvi film o ovoj istorijskoj temi, a premijerno je prikazan u Beogradu i Banjaluci.

"Oluja" je ratna drama ispričana iz ugla običnog čovjeka Ilije, čiji lik tumači Јovo Maksić. Riječ je o ratnoj priči čovjeka koji nije birao rat, ali je izabrao da zaštiti porodicu i selo u kojem je odrastao.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм