Sahrana vjerovatno u ponedjeljak

Šaban Šaulić će biti sahranjen pored Nebojše Glogovca?

  • 20.02.2019. 11:44

Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a po svemu sudeći počivaće pored slavnog glumca Nebojše Glogovca.

Iz uprave Novog groblja za "Blic" kažu da su oni dali prIJedlog da Šaban Šaulić, koji je 17. februara tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, bude sahranjen pored Nebojše Glogovca, ali da porodica još uvijek nije došla da odabere mjesto.

Prema još nepotvrđenim informacijama, Šaulić bi trebalo da bude sahranjen u ponedeljak.

"Porodica želi da sahrana bude u petak, jer ne znaju koliko će moći da izdrže cijelu ovu agoniju. Ne zna se da li je teže porodici koja je ostala u Beogradu ili Saneli i Mihajlu koji su otišli u Njemačku",  rekao je za "Blic" blizak prijatelj porodice Šaulić.

Šaban Šaulić je u nedelju u saobraćajnoj nesreći poginuo u Njemačkoj, vraćajući se sa svog posljednjeg nastupa. Automobil u kom se vozio udario je drugi auto, kojim je upravljao njemački državljanin, koji je bio pod dejstvom alkohola, a tamošnja policija saopštila je da je preminuo i Mirsad Kerić (43), vozač automobila u kojem je život izgubio Šaban.

Tužilaštvo u Njemačkoj naložilo je obdukciju tijela Šabana Šaulića u četvrtak, o čemu je obaviješteno srpsko Ministarstvo spoljnih poslova.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм