"Monotonija"

Šakira objavila novu pjesmu

  • Извор: Б92
  • 20.10.2022. 09:32

Kolumbijska pjevačica Šakira predstavila je dugo očekivani duet sa Portorikancem Ozunom "Monotonija", što je druga pjesma koju je objavila nakon raskida sa Žerardom Pikeom. Mnoge je zaintrigiralo da li je pjesmu posvetila upravo njemu?

Šakira je pjesmu najavljivala isječkom iz spota u kojem muškarac gazi ljudsko srce, a zbog riječi pjesme "Nisi ti kriv, nisam bila kriva ja, za to je bila kriva monotonija", mnogi se pitaju da li je pjesma posvećena raskidu sa fudbalerom Pikeom.

"Odjednom više nisi bio isti, ostavio si me zbog svoje sebičnosti, zaboravio si šta smo jednom bili", idu dalje riječi pjesme koje svakako opisuju raskid jednog para, a onda je sasvim logično da svi dovode u vezu prekidom njene dvanaestogodišnje veze sa Žerardom Pikeom, piše B92.

Prije "Monotonije", Šakira je objavila pjesmu "Te Felicito" sa Rauvom Alehandrom, koja je takođe imala veoma simboličan tekst, najvjerovatnije upućen njenom bivšem partneru i ocu njene djece.

U intervjuu za Elle, pjevačica je otvoreno progovorila o raskidu, nazvavši ovaj trenutak jednim od "najtežih" u svom životu.

"Ostala sam tiha i samo sam pokušala sve da procesuiram. Hm, i da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvijek prolazim kroz to, i zato što sam u javnosti i zato što naša razdvojenost nije kao obična razdvojenost. I tako je bilo teško ne samo meni, nego i mojoj djeci. Nevjerovatno teško", priznala je Kolumbijka.


Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.